NL | ENG

 Vrijwillige Vakdocenten (m/v)

Als je je vak  goed verstaat en je wilt graag je kennis en ervaring  op een bijzondere manier delen dan hebben we iets moois voor je! Je kunt migranten helpen bij het maken van een nieuwe start (vanwege ons huidige project gaat het om een start in het land van herkomst. Het is mogelijk dat bij een nieuw project het gaat om hulp bij werken en leren in Nederland, hier in de regio.

Dit doe je door kennisoverdracht en door heel praktisch als leermeester vanuit je ervaring voor te doen hoe je die klus klaart of die vaardigheid uitoefent.  Daarna help je de deelnemer om datzelfde in de praktijk te brengen. Het is soms praten met handen en voeten. Ook is het soms lachen en huilen tegelijk. Het is niet gemakkelijk, maar het geeft wel voldoening. Wil je naast iemand staan en je vaardigheden delen? en nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?  Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek of een ochtendje meedraaien op de locatie in Ter Apel.

als docent werk je op vrijwillige basis en hebt recht op een vrijwilligersvergoeding. Je kunt aangeven hoeveel uur je wilt werken en wanneer je bij voorkeur kunt. Je denkt samen met je collega-docenten over de doorontwikkeling en inhoud van de opleiding zoals je die binnen IETA biedt. We willen graag dat je met meerdere docenten meedoet zodat we altijd een sluitend rooster hebben voor onze deelnemers en je toch af en toe kunt ruilen als er iets anders op je pad komt.

Op dit moment (december 2017) zoeken we vooral docenten die ons en de deelnemers kunnen helpen met:

  • Digitaal werken en leren.
  • Textiele werkvormen.

Geïnteresseerd?

Meld je dan aan via onderstaand formulier,  bel naar 0599 820992 of kom langs!

Naam

Adres

Postcode + woonplaats

Emailadres

Emailadres ter controle

Vak

Uw vraag

Neem de code over: captcha